Alles-in-1 logo
mp-jongen-3

Rapporten groep 4

Er was al een voorbeeldrapport voor groep 5 t/m 8, sinds kort is dat er ook voor groep 4. Ook hier is zowel een leerling- als leerkrachtgedeelte uitgewerkt. Het is een Word document zodat u het kunt aanpassen naar de stijl op uw school.


U vindt het rapport wanneer u inlogt als leerkracht bij Alles-in-1 Groep 4- Voor alle projecten.

Licentiekosten schooljaar 2019-2020

Als u gebruikt maakt van de digitale licentie van Alles-in-1 en Alles-Apart, ontvangt uw school ieder schooljaar een factuur in november. Volgend schooljaar worden de prijzen van de digitale licentie aangepast. Afhankelijk van de producten die u afneemt, zal uw factuur minimaal 30 % hoger uitvallen dan de factuur van dit schooljaar. Meer informatie over de prijzen van onze digitale producten, vindt u in de volgende nieuwsbrief van april.

Alles-in-1 Online

Alles-in-1 Online is van start gegaan op de pilotscholen. De eerste geluiden zijn heel positief en leerkrachten én leerlingen zijn enthousiast. Er hebben zich ondertussen ook al veel scholen aangemeld als speelschool. Als speelschool kunt u met een fictief account alvast kijken en uitproberen wat beschikbaar is voor spelling en werkwoordspelling.

Hier kunt u alvast een instructiefilmpje van de spellingcategorie “Moeilijke woorden” Alles-in-1 Online bekijken.
mp-spellingsoefening
mp-topokaart

Topotoetsen

Veel scholen werken al met de vernieuwde topokaarten en de reacties zijn zeer positief. Aanvullend hierop hebben we toetsen op het leerkrachtgedeelte geplaatst (bij projecten uit het domein aardrijkskunde). De topotoetsen sluiten aan bij de topokaarten van de verschillende niveaus. Er is een toets voor elk niveau en per topokaart.
mp-begeleiding-op-maat

Begeleiding op maat

Eén van de diensten die wij aanbieden, is begeleiding op maat, bij u op school. Steeds meer scholen maken hier gebruik van en zijn hier tevreden over. Enkele reacties van scholen waar we geweest zijn:
  • Het was een inspiratievolle middag, die ons team weer extra gemotiveerd heeft.
  • Nieuwe impuls om het allemaal weer op te frissen, kom nog eens terug!
  • Nieuwe input en energie en zin om te beginnen met Alles-in-1.
Omdat Alles-in-1 het hart van uw onderwijs vormt, is het logisch dat bijvoorbeeld op studiedagen aandacht besteed wordt aan Alles-in-1. Wij dragen graag bij aan het optimaliseren van de inzet van Alles-in-1 op uw school, klik hier voor meer informatie.
Hebt u interesse om als speelschool aan de slag te gaan, dan kunt u dat alvast kenbaar maken. Stuur een mail naar info@alles-in-1.org.

Geïnteresseerd in Alles-in-1?
Volg ons op:

facebook pinterest linkedin