Alles-in-1 logo
mp-header-mei19-2

Alles-in-1 Online

We merken dat veel scholen benieuwd zijn naar Mijn Leerboom binnen Alles-in-1 Online en zich aanmelden als speelschool. Aanmelden als speelschool kan, zoals eerder aangekondigd, tot 1 juni 2019.


Na de zomervakantie hebben alle scholen standaard toegang tot de nieuwe Alles-in-1 Online leeromgeving. Na een proefperiode van augustus tot 1 november 2019 kunt u bepalen of u gebruik wilt blijven maken van de nieuwe digitale leeromgeving. Indien u hiervan gebruik wilt blijven maken, worden er licentiekosten voor berekend, zoals gecommuniceerd in de nieuwsbrief van april.

Bestellingen voor start schooljaar 2019-2020

Wilt u materialen bestellen die u bij de start van schooljaar 2019/2020 schooljaar direct nodig heeft? Doe dit op tijd! We leveren namelijk niet tijdens uw zomervakantie. Ook leveren in de eerste schoolweek geeft vaak problemen door drukte. Wilt u het schooljaar goed starten, zorg dan dat uw bestelling uiterlijk 21 juni bij ons binnen is.

Inschrijven landelijke studiedagen

Alles-in-1 organiseert in schooljaar 2019-2020 en 2020-2021 weer landelijke studiedagen. De inschrijving voor het nieuwe schooljaar is geopend!

Denkt u de komende maanden bij het ontmoeten van nieuwe collega’s aan de Alles-in-1 Startersdag? Deze is ideaal voor leerkrachten die beginnen op een school die met Alles-in-1 werkt.


De data van de Alles-in-1 studiedagen:

Studiedag
Datum
Startersdag
Woensdag 18 september 2019
Leerkrachtendag
Woensdag 30 oktober 2019
Vervolgdag Coördinatoren *-----
Maandag 13 januari 2020
Alles-in-1 Dag
Woensdag 1 april 2020
-
-
Startersdag
Woensdag 16 september 2020
Leerkrachtendag
Oktober 2020
Directie- en IB-dag
November 2020
Coördinatorendag
Februari 2021
Alles-in-1 Dag
April 2021
* Het programma van deze dag wordt vastgesteld in samenspraak met de deelnemers.
mp-midden-mei19
mp-begeleiding-op-maat

Begeleiding op maat

Eén van de diensten die wij aanbieden, is begeleiding op maat, bij u op school. Steeds meer scholen maken hier gebruik van en zijn hier tevreden over. Enkele reacties van scholen waar we geweest zijn:
  • Het was een inspiratievolle middag, die ons team weer extra gemotiveerd heeft.
  • Nieuwe impuls om het allemaal weer op te frissen, kom nog eens terug!
  • Nieuwe input en energie en zin om te beginnen met Alles-in-1.
Omdat Alles-in-1 het hart van uw onderwijs vormt, is het logisch dat bijvoorbeeld op studiedagen aandacht besteed wordt aan Alles-in-1. Wij dragen graag bij aan het optimaliseren van de inzet van Alles-in-1 op uw school, klik hier voor meer informatie.
mp-squerell-beaver-mei19

Verdere ontwikkelingen Alles-in-1 Online

Zoals eerder gemeld is voor komend schooljaar de Alles-in-1 Online leeromgeving beschikbaar. Via Mijn Leerboom krijgen leerlingen toegang tot interactieve en adaptieve oefenmodules. Direct na de zomervakantie krijgen ze toegang tot de Spellingmol en het Werkwoordpaard. De eerstvolgende oefenmodule die beschikbaar komt is Cor en Snor, de grammaticaklussers. Deze oefenmodule zal naar verwachting in de tweede helft van komend schooljaar beschikbaar komen.

Geïnteresseerd in Alles-in-1?
Volg ons op:

facebook pinterest linkedin