Alles-in-1 logo
mp-iStock-542323018

Regiobijeenkomsten Alles-in-1 Online

Om u zo goed mogelijk te informeren over de nieuwe mogelijkheden en het werken met Alles-in-1 Online en Mijn Leerboom, organiseren we regiobijeenkomsten in vier verschillende regio’s in het land. Wanneer u behoefte heeft aan meer informatie en praktische tips, kom dan woensdag 25 september of woensdag 2 oktober naar een bijeenkomst! Hier leest u er meer over. Deze bijeenkomsten zijn gratis bij te wonen.

Licentie Alles-in-1 Online

In het nieuwe schooljaar 2019/2020 is de vernieuwde digitale omgeving van Alles-in-1 Online beschikbaar. In juni hebben alle scholen een brief ontvangen, met daarin informatie over de procedure en de licentiekosten.

In november ontvangt u de definitieve licentiefactuur.
De betalingstermijn loopt van november 2019 tot en met januari 2020.

Uw school betaalt de basislicentiekosten voor álle BRIN- geregistreerde leerlingen. Heeft uw school een gedeeld BRINnummer? Laat het ons weten!
mp-regiobijeenkomsten2
mp-logo-ai1online2

Proefperiode Alles-in-1 Online

Na de zomervakantie krijgen alle scholen toegang tot de nieuwe Alles-in-1 Online leeromgeving. Een onderdeel van de nieuwe omgeving is Mijn Leerboom, waarin de adaptieve oefenmodules spelling en werkwoordspelling te vinden zijn. Hierover heeft uw school vorige week een mail ontvangen met instructies voor de IT-er en Leerkracht. U heeft als school tot 1 november om licenties te wijzigen. Meer informatie vindt u in de eerder verstuurde brief.
mp-zomervakantie

Vakantie

Van 22 juli tot en met 16 augustus hebben alle regio’s vakantie. Gedurende deze periode is Alles-in-1 telefonisch niet bereikbaar. Vanaf 19 augustus staan we weer klaar om u van dienst te zijn! Mail wordt in de vakantie wel beantwoord, maar mogelijk moet u iets langer op antwoord wachten dan u van ons gewend bent.

Wij wensen alle leerkrachten een welverdiende vakantie toe!

Geïnteresseerd in Alles-in-1?
Volg ons op:

facebook pinterest linkedin