Alles-in-1 logo
SvdV20220630-271

Infomarkt voor onderwijsadviseurs

Wil je meer weten over Alles-in-1 en hoe thematisch, samenhangend onderwijs van Alles-in-1 er in de praktijk uitziet? Kom dan naar één van onze Infomarkten!

  • 10 oktober 2022, Brede school Noorderbreedte te Diemen. Van 10.00 - 12.00 uur.

  • 20 april 2023, De Olijfboom te Deventer. Van 13.30 - 15.30 uur.

  • 16 mei 2023, Minister Marga Klompe School te Rotterdam. Van 13.30 - 15.30 uur.

 

Tijdens de speciale infomarkten voor schoolbegeleidingsdiensten zetten deze scholen de deuren open. Kom ervaren hoe in deze school Alles-in-1 wordt ingezet, ga met ons in gesprek over samenhangend onderwijs en ontvang gratis een pakket leermiddelen!

Aanmelden is simpel en gratis: stuur een mail naar info@alles-in-1.org

Boekentips en leesplezier

Online staan achter de knop WO en Lezen ook instructiekaarten voor Leesplezier. Naast een inspirerende werkvorm voor leespromotie staan er boekentips op. Deze tips zijn nu per project verzameld in een overzichtelijke lijst. Deze lijst vind je achter de knop WO en Lezen/Boekentips. Handig om bij de voorbereiding van een project door te geven aan de plaatselijke bibliotheek. Of om te gebruiken om de schoolbibliotheek aan te vullen.

Save the date! - Directie & IB-dag

  • Donderdag 30 maart 10.00 - 15.00 - Regio Utrecht
 
Wat is jouw rol als schoolleider of IB-er als het gaat om Alles-in-1 en het aansturen van je team? Hoe zorg je dat de kwaliteit van het thematisch en samenhangend onderwijs op peil blijft? Wat zie en hoor je in de school? Hoe kun je daar op sturen? Hoe ziet een klassenbezoek eruit? De IB-ers zullen vooral iets willen weten over het volgen van de leerlingen, differentiëren, referentieniveaus en onderwijs op maat. Het werken met een portfolio en/of het proces hiernaartoe is ook een interessant onderwerp. We vertellen uiteraard over de visie en uitgangspunten en de actuele ontwikkelingen.
SvdV20220630-632

Geïnteresseerd in Alles-in-1?
Volg ons op:

facebook pinterest instagram linkedin