Alles-in-1 logo
header-mailing-apr23

Bestelling schooljaar 23/24

Is de bestelling voor komend schooljaar al gedaan? Wacht niet te lang; beter ruim op tijd dan gedoe of te laat. Zoals jullie weten, leveren wij niet wanneer de school vakantie heeft. Uiterlijke besteldatum om de materialen voor de zomervakantie gegarandeerd in huis te hebben is:

 • Midden → 5 juni

 • Zuid → 12 juni

 • Noord → 19 juni

 

Boeken vervangen?

  Werken jullie al langer dan vijf jaar met Alles-in-1? Mogelijk zijn er herziene, verbeterende projectboeken dan die jullie in huis hebben. Bel of mail voor een belafspraak om advies op maat te krijgen: 0224-214745 / info@alles-in-1.org

  Jaarplanningen

   Zoals jullie van ons gewend zijn, hebben we weer (voorbeeld) jaarplanningen gemaakt. Ze staan in de online leerkrachtomgeving.

   Licentiebrief ontvangen?

   In de loop van de maand mei versturen we de informatiebrief over de licentiekosten voor komend schooljaar. Zorg dat die niet in de papierbak belandt en lees de brief zorgvuldig; dan weet je wat je kunt verwachten.

   Boekenlijsten groep 4

    Na de zomervakantie zullen we de boekenlijsten van groep 4 offline halen. Waarom? Er zijn inmiddels zoveel mooie nieuwe boeken verschenen en die staan niet op deze lijsten. Dat is zonde! Onze ervaring is dat je het best bij de plaatselijke bibliotheek een boekenlijst op thema kunt aanvragen voor fictie, non-fictie, poëzie, prentenboeken en luisterboeken. Dan heb je altijd recente boekentitels en een mooie gevarieerde collectie. Kijk eens voor samenwerkingsvormen bij: https://pro.debibliotheekopschool.nl
    footer-mailing-apr23

    Geïnteresseerd in Alles-in-1?
    Volg ons op:

    facebook pinterest instagram linkedin