Alles-in-1 logo
mp-header-feb23

Vakmanschap is meesterschap en heeft onderhoud nodig!

Goede (actuele) kennis en vaardigheden maken de vakman of vakvrouw. Daarmee maak je het verschil én heb je meer plezier in je werk.

Vakmanschap is de intrinsieke motivatie, vaardigheid, ervaring en trots om hoogkwalitatief werk af te leveren. Bedrevenheid om het beste uit jezelf, je collega's en daarmee ook uit je leerlingen te halen.

Wij helpen jullie graag je vakmanschap actueel en scherp te houden, want werken met Alles-in-1 is niet moeilijk, wél veelomvattend. Daarom is met regelmaat gerichte scholing, advies en begeleiding wenselijk en nuttig.

Zie hier de mogelijkheden.

 • Nieuwe collega? Hup naar een Startersdag!
  In september zijn de startersdagen. Speciaal voor die nieuwe collega bij jullie op school die voor het eerst met Alles-in-1 gaat werken. Er is keus op drie data en op verschillende locaties.
  Schrijf hem of haar alvast in of maak een reservering.

 • Studiedagen 23/24
  Save the date: Leerkrachtendag - Woensdag 8 november 2023
  Save the date: Coördinatorendag - Woensdag 20 maart 2024
  Noteer alvast in je agenda en neem mee in jullie planning. Volg de nieuwsbrief voor inschrijving en informatie na de zomer.

 • NIEUW! Alles-op-de-rittenkaart
  Vier dagdelen begeleiding met 10% korting! Flexibel in te zetten op jullie school in maximaal vier jaar. De minimale afname per jaar is één dagdeel. Planning en inhoudelijke afstemming met je contactpersoon.
  Ga naar Bestellen en borg je vakmanschap!

 • Begeleiding op maat
  Lees hier meer over de mogelijkheden van begeleiding op maat, online of op locatie. Planning en inhoud altijd in overleg.
 

Alles-in-1 Online: alle gegevens klaar voor volgend schooljaar?

  Regelmatig krijgen we vragen over de verzorging van de jaarovergang in Alles-in-1 Online. Hiervoor bestaat dit instructie document. Zijn er alsnog vragen? Neem gerust contact op!

  Aankondiging 1: aanpassing in Online leerkrachtomgeving

  Tijdens de zomervakantie zal er een aanpassing gedaan worden binnen Alles-in-1 Online. Materiaal dat én in de leerlingomgeving staat én in de leerkrachtomgeving, wordt in de leerkrachtomgeving offline gehaald. Dat betekent bijvoorbeeld dat de boeken die nu achter de oranje knoppen van de leerkracht staan, worden verwijderd en na de zomervakantie te raadplegen zijn via de leerlingomgeving.

  Aankondiging 2: verwerkersovereenkomst 4.0

   Het gebruik van onze producten en diensten gaat gepaard met de uitwisseling en verwerking van persoonsgegevens. Hiervoor zijn wij en onze klanten wettelijk verplicht een verwerkersovereenkomst af te sluiten. Voor dit proces gaan wij gebruik maken van de Dienst Verwerkersovereenkomsten van Kennisnet. De komende weken kunnen al onze klanten een uitnodiging voor ondertekening van verwerkersovereenkomst versie 4.0 verwachten.
   mp-footer-juli23-v2

   Geïnteresseerd in Alles-in-1?
   Volg ons op:

   facebook pinterest instagram linkedin