Alles-in-1 logo
mp-header-aug23-v3

Alles-in-1 Startersdagen 13 of 20 september

Help je collega en ontlast jezelf met een goede start voor de nieuwkomer. In één dag brengen we haar/hem volledig op de hoogte van alle mogelijkheden van Alles-in-1. Een praktische en inspirerende dag om snel en goed aan de slag te kunnen met Alles-in-1.
Schrijf je (nieuwe collega) in op een woensdag en locatie die het best schikt!


Ga naar: https://www.alles-in-1.org/producten/begeleiding-en-studiedagen/studiedagen/

Goeie start tip:
Lees online het geüpdatete algemene deel van de handleiding door.

mp-08-23-handboek

Update leerkrachtomgeving

  Met de laatste technische update voor de leerkrachtomgeving hebben we alle bestanden die ook in de leerlingomgeving staan, verwijderd. Dat betekent minder oranje knoppen: meer overzicht!
  Heb je shortlinks op je bureaublad gemaakt om bepaalde knoppen snel te vinden? Die werken mogelijk niet meer en zul je opnieuw moeten aanmaken. Bij het opstarten van de leerkrachtomgeving heb je altijd direct toegang tot de leerlingomgeving.
  mp-08-23-lkomgeving

  Engelse games groep 4

  Doordat de Engelse games voor groep 4 technisch niet meer worden ondersteund door de verschillende browsers, hebben we besloten ze te verwijderen. Dit heeft geen grote impact op het aanbod voor Engels in groep 4. Het belangrijkste zijn de leerkracht-gebonden lessen. De visuele en auditieve ondersteuning die daarvoor nodig is, staat per project in de leerkrachtomgeving voor jullie klaar.

  Deelnemers startersdagen vorig jaar

  reacties2

  Geïnteresseerd in Alles-in-1?
  Volg ons op:

  facebook pinterest instagram linkedin