Alles-in-1 logo
mp-header-okt19

Alles-in-1 Online

Zoals dat gaat met een nieuw softwareprogramma, is het voor de gebruiker even wennen en openbaren er zich bugs die zich in de test- en pilotfase niet voordeden of niet naar boven kwamen. Ondertussen wordt er voortdurend op de achtergrond gewerkt aan verbeteringen en het oplossen van bugs.

Weet je waar de nieuwste versie van de handleiding Alles-in-1 Online staat?
Kijk bij het tabblad Overig Leerkrachtmateriaal. Afgelopen week is er een nieuwe versie geplaatst.

Tot 1 november kijken, kijken en gebruiken

Tot 1 november kunnen alle leerkrachten en leerlingen de nieuwe omgeving bekijken en gebruiken. Doe dat vooral ook zodat je weet waar je voor kiest en betaalt!

Maak daarom geen gebruik meer van de oude LK-inlog, want zo kom je niet in de nieuwe leeromgeving. De oude LK inlog (van vorig jaar) zal per 1 november komen te vervallen.

Liedjes Eigenwijs

Alle liedjes van Eigenwijs die bij de Alles-in-1 projecten horen, staan nu direct achter de leerkrachtknop! Dat is wel zo fijn.

Wist je trouwens dat Eigenwijs veel meer doet dan liedjes maken? Neem maar eens een kijkje op de website: www.eigenwijsdigitaal.nl. Het is een mooie website boordevol goed lesmateriaal voor muziek én dans!

Leerkrachtendag

Heb je als leerkracht behoefte aan verdieping, uitwisseling, informatie en inspiratie? Kom dan woensdag 30 oktober naar onze Leerkrachtendag. In één dag leer je hoe je de inzet van Alles-in-1 kunt optimaliseren. Op deze dag gaan we in op praktische zaken die je direct in de klas kunt toepassen en is er ruimte voor uitwisseling met collega’s van andere scholen.

Klik hier voor meer informatie.
mp-coda2b
mp-IMG-20190918-WA0000

Hoe zet ik Alles-in-1 optimaal in?

Door met collega’s tijd en aandacht te besteden aan jullie onderwijs(visie) en Alles-in-1. Gebruik de studiedagen hiervoor en plan ze in!

Wij helpen jullie graag bij het optimaliseren van de inzet van Alles-in-1 op jullie school.

Kies voor onze begeleiding op maat. Steeds meer scholen maken hier gebruik van en zijn hier tevreden over.
Enkele reacties van scholen waar we geweest zijn:
  • Het was een inspiratievolle middag, die ons team weer extra gemotiveerd heeft.
  • Nieuwe impuls om het allemaal weer op te frissen, kom nog eens terug!
  • Nieuwe input, energie en zin om te beginnen met Alles-in-1.
Klik hier voor meer informatie.
Plan nu alvast jullie begeleiding voor dit schooljaar!
mp-woordflits

Flitswoorden

Voor groep 4 Voortgezet Technisch Lezen maken we gebruik van het programma Woordflits! Dit is te vinden achter de LKinlog: Overig leerkrachtmateriaal-naar oude leerkrachtendeel- Alles-in-1 Groep 4- project- Flitswoorden. Op verzoek van enkele leerkrachten hebben we daar de snelheid aangepast, er is nu de keuze van 0,5 tot 6 seconden in te stellen. Zo kunnen de leerlingen op gepaste snelheid oefenen.

Geïnteresseerd in Alles-in-1?
Volg ons op:

facebook pinterest linkedin