Alles-in-1 logo
mp-header-nov19

Proefperiode voor Mijn Leerboom verlengd tot 1 maart!

We merken dat scholen meer tijd nodig hebben om de digitale oefenmodules van Mijn Leerboom te leren kennen. Dit betekent dat we de gratis proefperiode voor Mijn Leerboom verlengen tot 1 maart 2020.
Dit geldt ook voor scholen die zich reeds hebben aangemeld voor Mijn Leerboom.

Maak je school klaar voor Alles-in-1 Online

Alleen dan kun je gebruik blijven maken van de digitale ondersteuning!
De IT-er van de school maakt leerkrachten, groepen en leerlingen aan. Alleen als dit is gebeurd, kun je als leerkracht en als leerling in de nieuwe digitale leeromgeving komen. Klik hier voor de IT-instructie. Ben je de IT inlog kwijt? Mail naar info@alles-in-1.org.

De nieuwe Alles-in-1 Online leeromgeving is onder andere gecreëerd om te voldoen aan de hedendaagse technische - en veiligheidseisen die worden gesteld aan een digitale leeromgeving. Zo kunnen we nu en in de toekomst op een goede en veilige manier het digitale onderwijsaanbod borgen.

Wat zie je en kun je met Alles-in-1 Online?
Per project is er voor de leerlingen een mooie, passende plaat met de linkjes naar het boek, de film, de clips, de Engelse games etc. Via Mijn Leerboom kom je bij twee interactieve oefenmodules: voor spelling en voor werkwoordspelling. Voor de leerkracht is er een leerkrachtdashboard met onder andere de (live)resultaten van de oefenmodules. Klik hier voor de LK-instructie.

Coördinatorendag en coördinatorendag-vervolg

Op verzoek van een aantal scholen voegen we de Coördinatorendag toe aan het programma van de Coördinatorendag-Vervolg, waarbij we zullen differentiëren in de workshops. Op die manier kunnen we beide studiedagen aanbieden. Deze dag vindt plaats op maandag 13 januari 2020. Er is nog plaats! Dus ben jij Alles-in-1 coördinator op jouw school en heb je behoefte aan uitwisseling over en verdieping van de invulling van je taak? Of heb je de Coördinatorendag al eerder gevolgd en heb je behoefte aan nieuwe input?

Schrijf je snel in via de website: https://www.alles-in-1.org/producten/begeleiding-en-studiedagen/studiedagen/
mp-IMG_1342
mp-boekenleggers2

Boekenleggers 21e eeuwse vaardigheden

Alles-in-1 heeft een goedkoop en praktisch hulpmiddel ontwikkeld om te werken aan 21e-eeuwse vaardigheden: boekenleggers! De boekenleggers bevatten acht 21e-eeuwse vaardigheden met drie werkvorm suggesties. Door deze tijdens uw weekvoorbereiding in het handboek te steken bij onderdelen waar de betreffende vaardigheid mooi past, blijft het werken aan 21e-eeuwse vaardigheden goed onder de aandacht. En dat voor maar €4,90 per set. Bij afname van vijf sets, flinke korting: €16,90! Bestellen kan via de bestelpagina https://www.alles-in-1.org/bestellen/ bij Alles-in-1 Groep 4 of Alles-in-1 Groep 5-8 onder het kopje Overig.

Misschien een leuk idee voor het kerstpakket dit jaar?

Geïnteresseerd in Alles-in-1?
Volg ons op:

facebook pinterest linkedin