Alles-in-1 logo
mp-header-sept19

Alles-in-1 Online

Eindelijk is het dan zo ver… Voor ons een mijlpaal: het daadwerkelijk in gebruik nemen van Alles-in-1 Online! We zijn benieuwd hoe jullie dit gaan ervaren. De eerste reacties naar aanleiding van de pilot en speelscholen waren positief en veel leerkrachten zijn enthousiast aan het uitproberen geslagen.


We nemen afscheid van de oranje knoppen en maken plaats voor een nieuwe uitstraling.

Regiobijeenkomsten Alles-in-1 Online

De start van een nieuw schooljaar brengt veel voorbereiding met zich mee. Zo ook de nieuwe mogelijkheid om te werken met Mijn Leerboom. We kunnen ons voorstellen dat werken met een nieuw product vragen oproept, twijfels en misschien zelfs frustraties. Omdat we het belangrijk vinden dat jullie de waarde van Alles-in-1 Online inzien, organiseren we gratis regiobijeenkomsten. Hopelijk ontmoeten we daar veel gebruikers en kunnen we elkaar inspireren! Komen jullie ook?

Klik hier voor meer informatie.

Startersdag

Zijn er de afgelopen weken nieuwe collega’s op uw school aangenomen? Om ze in één dag bij te praten en om effectief te kunnen werken met Alles-in-1, kunnen ze zich nog inschrijven voor de Startersdag op woensdag 18 september aanstaande.

Klik hier voor meer informatie.
mp-IMG_1542
mp-logo-ai1online2

Licentiekosten 2019-2020

De licentiekosten voor schooljaar 2019-2020 zijn gebaseerd op twee componenten:
  • De basislicentie voor toegang tot de algemene digitale leeromgeving Alles-in-1 Online. Hiervoor gebruiken we het BRIN-geregistreerde leerlingaantal van de 1 oktober-telling. Dit zijn betrouwbare cijfers. Dat niet alle leerlingen gebruikmaken van de digitale ondersteuning is ons uiteraard bekend en daar is de prijs per leerling op aangepast.
    Voor deze basislicentie geldt een minimum van € 250,- en een maximum van € 2.000,- per school.
  • De aanvullende licentie voor toegang tot de adaptieve en interactieve oefenmodules van Mijn Leerboom. Hiervoor gebruiken we het aantal aangemaakte leerlingaccounts.
mp-tabel-sept19-v2
*Let op: Scholen die de projecten lenen of rouleren met andere scholen, betalen voor Alles in-1 Groep 5-8 dubbele basislicentiekosten met een minimum van € 500,- en een maximum van € 4000,-.

In juni hebben alle scholen een brief ontvangen, met daarin informatie over de procedure en de licentie. Voor het berekenen van uw licentiekosten gebruiken we het BRIN-geregistreerde leerlingaantal van de 1 oktober-DUO telling.

In november ontvangt u de definitieve licentiefactuur.
De betalingstermijn loopt van november 2019 tot en met januari 2020. Uw school betaalt de voor de basislicentie voor álle BRIN- geregistreerde leerlingen. Heeft uw school een gedeeld brinnummer? Laat het ons weten!
mp-facebook

Nieuwsbrief, Facebook en Pinterest

We krijgen enthousiaste reacties op onze nieuwsbrief, Facebook-pagina en ons Pinterest-account. Maar we horen ook regelmatig dat mensen nog niet wisten dat we deze hebben. Zijn uw collega’s al op de hoogte van de informatie, nieuwtjes en ideeën die beschikbaar zijn via deze kanalen? Laat het hen anders vooral weten!

Jullie inbreng wordt ook zeer gewaardeerd, het is fijn om te zien hoe er met onze producten gewerkt wordt en hoeveel leerlingen en leerkrachten weer plezier in onderwijs hebben!

Geïnteresseerd in Alles-in-1?
Volg ons op:

facebook pinterest linkedin