Alles-in-1 logo
mp_leerlijnprogrammeren3

NIEUW: Leerlijn programmeren voor groep 4 t/m 8!

Een greep uit de spullen en spellen van ons nieuwste product, Leerlijn programmeren: kinderen maken een stappenteller met micro:bit, logisch redeneren met Roborob en programmeren in Scratch. Maar programmeren kun je ook offline leren, zoals met Squirrels go nuts! Of Tut’s tablet. Met een mooie mix aan opdrachten en TIPkaarten zodat de leerlingen zelfstandig aan de slag kunnen. Eenvoudig voor de leerkracht. Urenlang programmeerplezier voor jong en oud in twee leskisten. Meer informatie vind je hier of neem contact met ons op.

NIEUW: WO en Lezen instructiekaarten van de cultuurprojecten online!

Tijdens de kinderboekenweek besteedt elke leerkracht veel aandacht aan leesplezier, terecht! Leesplezier wil je echter het gehele schooljaar aanwakkeren. Dat kan met de nieuwe instructiekaarten voor woordenschat, lezen met begrip en natuurlijk leesplezier! Goede en praktische lessuggesties passend bij de projecten en gebaseerd op recente wetenschappelijke inzichten. Naast aardrijkskunde staan nu ook de instructiekaarten voor de cultuurprojecten online. Log in als leerkracht en ga naar jouw cultuurproject. Kijk hier voor een voorbeeld.

NB: Heb je de uitzending van Arjan Lubach al gezien over Begrijpend lezen? Doen!

Vernieuwde Deel 1 van het handboek voor Groep 5-8 staat online

Lees over de didactiek van lezen met begrip, leesplezier en woordenschat. Verfris je kennis over de uitgangspunten, het concept en concentrisch leren. Het beantwoordt mogelijke vragen en geeft je didactische en organisatorische handvatten om meer uit Alles-in-1 te halen.

Log in als leerkracht en kijk bij: overig leerkrachtmateriaal/Alles-in-1 Groep 5-8/Voor alle projecten
Verplichte, inspirerende, verhelderende kost!
mp_webinar

Webinar: WAT IS ALLES-IN-1 EN HOE WERKT HET? online beschikbaar

7 oktober mochten we veel geïnteresseerden in onze ‘digitale huiskamer’ ontvangen! Het was een informatieve en interactieve bijeenkomst. Er is informatie gedeeld over onze visie en producten, er zijn veel praktische vragen beantwoord en men is op de hoogte gebracht van de laatste ontwikkelingen. Kon je er niet bij zijn, of wil je alles nog een keer rustig bekijken? Het Webinar staat nu voor je klaar!

Enthousiast geworden na het Webinar?
Gebruikt je school niet alle leermiddelen en wil je meer weten? Op onze website staat alle informatie over Alles-in-1 Groep 4, Alles-in-1 Groep 5-8, Alles-Apart of Alles-in-1 Online.

Ben je (opnieuw) geïnspireerd geraakt over Alles-in-1 en wil je persoonlijke begeleiding op je school? Kies dan voor persoonlijke begeleiding op maat en bespreek met onze collega welke onderwerpen je wilt uitdiepen.

Of ben je nieuwsgierig geworden hoe Alles-in-1 kan werken bij jou op school en wil je een persoonlijk gesprek met een van onze teamleden? Neem dan contact met ons op via 0224-214745 of info@alles-in-1-org.

Geïnteresseerd in Alles-in-1?
Volg ons op:

facebook pinterest instagram linkedin