Alles-in-1 logo
mp-april20

Bestellingen voor start schooljaar 2020-2021, doe het nu!

Wilt u materialen bestellen die u bij de start van schooljaar 2019/2020 schooljaar direct nodig heeft? Doe dit op tijd! We leveren namelijk niet tijdens uw zomervakantie. Ook leveren in de eerste schoolweek geeft vaak problemen door drukte. Wilt u het schooljaar goed starten, zorg dan dat uw bestelling uiterlijk 15 juni bij ons binnen is.

Alles-in-1 Online

De rest van dit schooljaar (2019-2020) blijft Mijn Leerboom van Alles-in-1 Online gratis beschikbaar. Via Mijn Leerboom hebben leerlingen toegang tot de Spellingmol en het Werkwoordpaard. Komend schooljaar (2020-2021) wordt Mijn Leerboom integraal opgenomen in het aanbod Alles-in-1 Online zodat iedereen daar gebruik van kan maken.

Licentiekosten voor de Alles-in-1 Online leeromgeving
We hanteren voor het schooljaar 2020-2021 de volgende tarieven:

Product
---
Prijs per BRIN-geregistreerde leerling
Alles-in-1 Online Groep 4
€ 1,30
Alles-in-1 Online Groep 5-8
€ 5,25*
Alles-in-1 Online Alles-Apart
Inclusief Mijn Leerboom en de lesboeken
€ 3,00
Alles-in-1 Online Voortgezet Technisch Lezen
€ 0,55
Er geldt een minimum van € 275,- en een maximum van € 2.500,- per school.
* Let op: Scholen die de projecten lenen of rouleren met andere scholen, betalen voor Alles in-1 Groep 5-8 dubbele licentiekosten met een minimum van € 550,- en een maximum van € 5000,-.

In mei volgt een brief met uitgebreide informatie over de facturatiewijze en de procedure.

Digitale begeleiding op maat, dat kan!

We hebben inmiddels ervaren dat een digitale begeleiding een goed alternatief is. Het is anders, maar dat is logisch in ‘het nieuwe normaal’. We hanteren daarvoor aangepaste tarieven: € 295,- voor 1,5 uur en € 325,- voor 2 uur.

Mail ons voor een begeleiding op afstand. Bijvoorbeeld om de regels en afspraken uit Alles-Apart (beter) toe te passen tijdens het werken met de projecten.
mp-header-april20-2

Thuisonderwijs

Omdat veel van het projectmateriaal ook voor de kinderen thuis digitaal beschikbaar is, kunnen de projecten voor een groot deel ‘gewoon’ doorgaan. Wat staat er onder andere klaar:
  • de weekfilm
  • de projectboeken met opdrachten
  • antwoordenboeken via de ouder-inlog
  • wekelijks bijpassende clipjes
  • stappenplan voor onderzoek/werkstuk
  • Engelse games
  • het woordenschatrad
  • topografieprogramma
Tip: maak een foto van een doe-opdracht TIPkaart voor een thuiswerkopdracht. Laat de kinderen foto’s (en een verslagje) maken van hun proces/eindresultaat.

Geïnteresseerd in Alles-in-1?
Volg ons op:

facebook pinterest linkedin