Alles-in-1 logo
nieuwsbrief

Gratis WEBCAST serie - #ikmaakmijnonderwijs

Kom te weten hoe groot jouw invloed is op je leerkrachtvak. Met deskundig advies, praktische tips en aansluitend live chat met experts. Om meteen te kunnen gebruiken of om een beweging in gang te zetten. Voor iedereen met een onderwijshart: leerkracht, directie en bestuur.


Pak als team de regie en maak je eigen keuzes.


24 maart 14.30-15.30 – Wat moet en mag van de onderwijsinspectie?
14 april 14.30-15.30 – Taal en lezen in samenhang met WO, waarom en hoe?
19 mei 14.30-15.30 – Balans in je schooldag en rooster.
9 juni 14.30 – 15.30 – Verandering in gang zetten, waarom en hoe?
Rode draad: Niet het vele is goed, maar het goede is veel!


Kijk voor meer info op #ikmaakmijnonderwijs en meld je aan!

mp_jan21

Alles-in-1 Online: bekijk het activiteitenscherm tot 8 uur terug

Tijdens het thuisonderwijs, maakt de leerling het werk vaak volgens een eigen planning. Daarom is het nu mogelijk voor de leerkracht om tot 8 uur terug te kijken in het activiteitenscherm. De voortgang van Spelling en Werkwoordspelling is daarmee inzichtelijker geworden. Met de muis of vingers schuif je door de tijdbalk. Zie je geclusterde activiteit op een specifiek tijdstip bij een bepaalde leerling? Zoom dan in met je vingers of de scrol functie van de muis. Bij vragen, neem contact op met klantenadvies.

Leerzaam en gezellig thuisonderwijs - check de socials

Regelmatig geven we via social media concrete tips en lessuggesties voor in de klas of thuis, zoals nu; zet TIPkaarten in voor thuisonderwijs! Volg ons op Facebook of Instagram en bekijk de selectie voor het domein geschiedenis. Maak er een weekopdracht van zodat kinderen en ouders zelf kunnen kijken wanneer het handig uitkomt. Leerzaam, leuk, lekker en gezellig!

Eindafrekening licentiekosten schooljaar 2020-2021

In november jl. heeft u een factuur ontvangen voor het basisbedrag van de licentiekosten voor schooljaar 2020-2021. In februari 2021 ontvangt u de eindafrekening. Deze is gebaseerd op het BRIN-geregistreerde leerlingaantal van de 1 oktober 2020-DUO telling minus het basisbedrag.

Voorafgaand aan de eindafrekening ontvangt u een mail met de berekening. Mocht u vragen hebben, n.a.v. deze mail, laat het ons weten!

Geïnteresseerd in Alles-in-1?
Volg ons op:

facebook pinterest instagram linkedin