Alles-in-1 logo
mp_frankendael_47

Gewaardeerde collega’s,

Wij willen jullie een compliment maken!

Als ex-juffen en meesters kunnen we ons een voorstelling maken van hoe het afgelopen jaar is geweest en dat is niet niks. Ongelooflijk knap hoe flexibel jullie je opgesteld hebben en nog steeds dagelijks met onzekerheden moeten dealen! Jullie verdienen allemaal hulde, bloemen en vakanties zonder gedoe.

mp_april_foto

Invulling van studiedagen 2021/2022

Hopelijk is er de komende weken een moment om te kijken hoe de studiedagen ingevuld kunnen worden. Wanneer je met Alles-in-1 werkt, vormt dat een groot en belangrijk deel van je onderwijs. Dan is het goed als dat regelmatig op de agenda staat.

Alles-in-1 kan een inhoudelijke bijdrage verzorgen die aansluit op de wensen en behoeften van de school. Een greep uit de mogelijke onderwerpen:
  • Opfrissen en actuele ontwikkelingen
  • Taal, lezen en woordenschat in de projecten
  • Leesplezier
  • Spelling
  • De koppeling tussen Alles-in-1 en Alles-Apart
 
Wil je gebruik maken van onze begeleiding tijdens een studiedag of vergadering op school, dan is het prettig dit tijdig te plannen. Bel of mail ons voor het maken van een afspraak: 0224-214745 info@alles-in-1.org

Digitale begeleiding op maat, dat kan!

We hebben inmiddels ervaren dat een digitale begeleiding een goed alternatief is. Het is anders, maar logisch in ‘het nieuwe normaal’. We hanteren daarvoor aangepaste tarieven: € 295,- voor 1,5 uur en € 325,- voor 2 uur.

Neem contact met ons op over de mogelijkheden voor begeleiding op maat. Bijvoorbeeld over het toepassen van begrijpend lezen bij de Info-teksten of hoe de expliciete instructie van spelling toegepast en geoefend kan worden tijdens de projecten. Meer informatie: 'Begeleiding op maat'.
mp-mrt-2

Gratis WEBCAST serie - #ikmaakmijnonderwijs

De eerste uitzending van #ikmaakmijnonderwijs ligt inmiddels achter ons. Was je er niet bij? Hier kun je het alsnog bekijken. Schoolleiders Marian Wassing en Marleen Miedema vertelden over hun ervaringen met de onderwijsinspectie, met samenhangend onderwijs en hun rol als schoolleider.
Ook te zien: een korte, heldere uitleg van wat moet en mag van de onderwijsinspectie in 6 minuten.

De tweede uitzending gaat over: Waarom taal en lezen in samenhang met wereldoriëntatie?
Met Jos Cöp als gastspreker over zijn artikel: Wat is er mis met het leesonderwijs en hoe kan het anders? Ook komt ib’er Jiske Mölenberg aan het woord; zij vertelt over de rust die zij ervaart door het thematisch werken.
Meld je hier aan voor deze webcast en blijf op de hoogte!

Bestellingen voor start schooljaar 2021/2022

Heb je materialen direct nodig bij de start van schooljaar 2021/2022? Bestel dit svp op tijd! We leveren namelijk niet tijdens de zomervakantie. Ook leveren in de laatste vakantieweek geeft soms de nodige problemen. Wil je het schooljaar goed starten, zorg dan dat de bestelling uiterlijk 21 juni bij ons binnen is.

Geïnteresseerd in Alles-in-1?
Volg ons op:

facebook pinterest instagram linkedin