Alles-in-1 logo
mp-grammaticaklussers

Grammaticaklussers online - speel en win!

Op 10 juni nemen de grammaticaklussers hun intrek in de leerboom. Met Eekhoorn oefenen de leerlingen woordsoorten. Bever bouwt met de kinderen aan zinsdelen. Een aantrekkelijke manier om grammatica te leren.

Uitgebreide informatie over deze nieuwe oefenmodule wordt tevens apart gemaild.

Hierin lees je ook over onze speel en win actie: verzin een leuke naam voor Bever en Eekhoorn. De drie meest originele namen worden beloond met een prijs!

Bestellingen voor start schooljaar 2021-2022, doe het nu!

Heb je materialen nodig bij de start van schooljaar 2021/2022? Bestel dan op tijd! We leveren namelijk niet tijdens de zomervakantie. Ook leveren in de laatste vakantieweek geeft soms de nodige problemen. Wil je het schooljaar goed starten, zorg dan dat de bestelling uiterlijk 21 juni bij ons binnen is.

Kijk ook eens bij:
 
mp-webcast-3-4

Gratis WEBCAST serie - #ikmaakmijnonderwijs

Webcast 3 is terug te zien op de website.

Webcast 4 is zeer actueel!
Door de NPO-gelden en de oproep van de onderwijsinspectie om te renoveren, zullen er op veel scholen veranderingen in gang gezet worden. Sjef Drummen van Agora vertelt waarom hij de noodzaak voelde om het radicaal anders te doen. Kina Groenewoud vertelt over haar ervaringen op twee scholen die met Alles-in-1 zijn gaan werken. Via de live chat kun je vragen stellen of ervaringen delen.
Meld je hier aan en doe mee op 9 juni 14:30-15:30

Bloembom maken!

Tip voor bij de natuurprojecten: maak bloembommen en deel die uit in de wijk!
Bewustwording van natuur en wat je daar zelf aan kunt doen.
Maar de wijk groener, mooier en biodiverser!
https://www.natuurmonumenten.nl/kinderen/bloembommetjes-maken

Past goed bij deze projecten: Wat groeit en bloeit, Planten, Dieren, Mensen, Milieu en Kringloop.

Jaarplanning 2021/2022

De Alles-in-1 jaarplanning voor komend schooljaar is gereed. Klik op de volgende links om de planning voor jouw regio te openen. De bestanden staan ook in de digitale omgeving voor de leerkracht.
 

Brief schooljaarlicentie – 2021/2022

In mei hebben alle scholen een brief ontvangen over het digitale aanbod en de gemoeide kosten voor schooljaar 2021/2022. Wil je het komende schooljaar geen gebruik meer maken van het digitale aanbod, maak dit voor 1 augustus 2021 schriftelijk kenbaar. Bij vragen, neem gerust contact op via info@alles-in-1.org of 0224-214745.

Geïnteresseerd in Alles-in-1?
Volg ons op:

facebook pinterest instagram linkedin