Alles-in-1 logo
mp-header-brochure

Thematisch onderwijs? Gebruik onze expertise

 • Startersdag - live en online – 29 september en 6 oktober 2021
  Speciaal voor leerkrachten die voor het eerst met Alles-in-1 werken.

 • Coördinatorendag – 26 januari 2022
  Voor Alles-in-1 coördinatoren die hun taak willen verdiepen.

 • Begeleiding op maat
  Door gericht advies krijg je de juiste tools voor een boost in jouw thematisch onderwijs.

 

Registreer je via de website voor de studiedagen, en neem contact op voor begeleiding op maat via info@alles-in-1.org of 0224-214745.

WO en Lezen: leerdoelenoverzicht nu beschikbaar!

Alles-in-1 heeft voor elk project, per week, praktische (coöperatieve) werkvormen met instructie klaar staan voor: lezen met begrip, woordenschat en leesplezier. Deze is nu aangevuld met een concreet leerdoelenoverzicht. Zo weet je precies aan welk leerdoel je werkt. Integratie van taal en lezen met wereldoriëntatie komt het leesbegrip -en de leermotivatie- ten goede! Je leest het in alle vakbladen uit monde van vooraanstaande onderwijsprofessionals.
Kijk online bij: Overig leerkrachtmateriaal/project …/ WO en Lezen

Aan de slag met de grammaticaklussers!

De grammaticaklussers wonen nu al enkele weken in de digitale leerboom en veel leerlingen zijn al op bezoek geweest. De eerste feedback van leerlingen en leerkrachten is bijzonder positief: heel aantrekkelijk en zeer gebruikersvriendelijk. Ga gauw kijken!
mp-grammaticaklussers

Alles-in-1 Online: Alle gegevens klaar voor dit schooljaar

Regelmatig krijgen we vragen over het verzorgen van de jaarovergang in Alles-in-1 Online. Hiervoor hebben we een handzaam document gemaakt met alles nog eens op een rijtje. Uiteraard is dit ook terug te vinden in onze handleiding die in het leerkrachtdashboard staat bij het tabblad HULP. Zijn er alsnog vragen? Neem gerust contact op!

Programmeren? Computational thinking?

Met twee leskisten vol met kant-en-klare opdrachten voor de kinderen, geef je eenvoudig inhoud aan deze nieuwe vakgebieden. Kijk en lees meer over onze Leerlijn Programmeren.
scratch

Inspirerende praktijkverhalen: Hoe het (anders) kan!

In de vier uitzendingen van webcastserie #ikmaakmijnonderwijs zie je hoe je zelf invloed kunt hebben op jouw onderwijs. Hoe samenhangend onderwijs het verschil kan maken. Hoe je stappen kunt zetten om jouw onderwijs mooier te maken. Bekijk de inspirerende praktijkverhalen van schoolleiders, leerkrachten, Jos Cop, Wim van Gelder en Sjef Drummen.

Rectificatie maart 2021 over de papieren toetsen

N.a.v. onze eerdere berichtgeving over het offline halen van de papieren toetsen, hebben we vragen ontvangen die aanvullende uitleg op dit punt noodzakelijk maakt.
 • De papieren toetsen van Groep 4 en Alles-Apart blijven beschikbaar.
 • Voor de projecten van groep 5-8 zijn de toetsen in digitale vorm via AllesToetsen.
 • Voor begrijpend lezen blijft per project de papieren versie beschikbaar.
 

Geïnteresseerd in Alles-in-1?
Volg ons op:

facebook pinterest instagram linkedin