Alles-in-1 logo
header-mailing-jan2022

Coördinatorendag Alles-in-1: 6 april 2022

Ben je Alles-in-1 coördinator en heb je behoefte aan verdieping van deze taak? Kom dan naar de Alles-in-1 Coördinatorendag op woensdag 6 april 2022 in Utrecht!*


Deze dag brengen we je volledig op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, is er ruimte om ervaringen uit te wisselen en gaan we aan de slag met de persoonlijke invulling van jouw coördinatorenrol. Deze dag is interessant voor startende en ervaren coördinatoren.


* Mocht het door corona onverhoopt niet door kunnen gaan, dan wordt de dag verschoven naar een later moment. Facturatie vindt pas plaats na de bijeenkomst dus je kunt je zonder voorbehoud aanmelden. Bij annulering om persoonlijke redenen, gelden de algemene voorwaarden. Deze vind je bij het inschrijfformulier.

Is jouw school Alles-in-1 Online proof? Doe de check!

Je kunt middels onderstaande check eenvoudig controleren of de systemen geschikt zijn voor Alles-in-1 Online. Het controleert o.a. op actieve adblockers en virusscanners die de werking kunnen blokkeren.
Alles-in-1 Online systeemcheck
mp-jan22

Met Alles-in-1 ben je op de goede weg!

Twijfel je wel eens over je onderwijsaanbod, mede mogelijk vanwege de zogenaamde achterstanden? Moet er niet een apart taalmethode aangeschaft worden? Met expliciete, geïsoleerde lessen, doelen en toetsen, zodat je ‘zeker weet’ waar je leerlingen staan?

‘Nee!’, zeggen didactici en onderwijsonderzoekers, met steeds luidere stem. Bied de leerstof in samenhang over een langere periode en in context aan. Dat heeft zeggingskracht. Dat biedt tijd en mogelijkheid voor kinderen om de stof in het lange termijn geheugen te verankeren. Dat motiveert en helpt hen in hun ontdekkingstocht van taal en de wereld. Als leerkracht geeft samenhangend onderwijs je focus en kan er verdieping plaatsvinden op maat voor de leerling: Niet het vele is goed, maar het goede is veel!


Laat je inspireren door vier recente artikelen:

 

Geïnteresseerd in Alles-in-1?
Volg ons op:

facebook pinterest instagram linkedin