Alles-in-1 logo
mp-header-mei22

Bestellingen voor start schooljaar 2022-2023

Heb je materialen direct nodig bij de start van schooljaar 2022-2023? Bestel dit svp op tijd! We leveren namelijk niet tijdens de zomervakantie. Ook leveren in de laatste vakantieweek geeft soms problemen. Wil je het schooljaar goed starten, zorg dan dat de bestelling uiterlijk 21 juni bij ons binnen is.

Invulling van studiedagen 2022-2023

Wanneer je met Alles-in-1 werkt, vormt dat een groot en belangrijk deel van je onderwijs. Dan is het goed als dat regelmatig op de agenda staat. Alles-in-1 kan een inhoudelijke bijdrage verzorgen die aansluit op de wensen en behoeften van de school. Een greep uit de mogelijke onderwerpen:
  • WO en Lezen
  • Burgerschap
  • Wetenschap en Techniek
  • Werken met leerdoelen, leerlijnen en referentieniveaus
  • Leren zichtbaar maken
 
Wil je gebruik maken van onze begeleiding tijdens een studiedag of vergadering op school, dan is het prettig dit tijdig te plannen. Bel of mail ons en vraag naar de mogelijkheden: 0224-214745 of info@alles-in-1.org
mp_april_foto

Coördinatorendag Alles-in-1: 15 juni 2022

Ben je Alles-in-1 coördinator en heb je behoefte aan verdieping van deze taak? Kom dan naar de Alles-in-1 Coördinatorendag op woensdag 15 juni 2022 in Utrecht!

Deze dag brengen we je volledig op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen, is er ruimte om ervaringen uit te wisselen en gaan we aan de slag met de persoonlijke invulling van jouw coördinatorenrol. Deze dag is interessant voor startende en ervaren coördinatoren.

Thematisch werken met Alles-in-1? Ontmoet ons online

Overweegt jouw school een methode voor thematisch onderwijs? Pak dan nu je kans: maak direct een persoonlijke afspraak en stel je vragen aan onze experts. Op 17, 18 en 19 mei a.s. staan we online voor je klaar!

Reserveer vandaag nog een tijdslot

mp-afb-19-04-22-2
Weten wat deze leerkracht, de directeur, ouders en leerlingen van thematisch onderwijs vinden? Klik hier en bekijk hun schoolvideo.

Jaarplanning 2022-2023

De Alles-in-1 jaarplanning voor komend schooljaar is gereed. Klik op de links om de planning voor jouw regio te openen. De bestanden staan ook in de digitale omgeving voor de leerkracht achter de knop ‘voor alle projecten’.
 

Door de bomen en het bos

De informatie over populaire onderwijsonderwerpen zoals bewegend leren en lezen is veel en soms tegenstrijdig en verwarrend. Hier twee sites met de juiste informatie op een rij.
 
Onderwijsinhoudelijke sites, artikelen, blogs en webinars delen wij via Linkedin. Volg ons en blijf zo op de hoogte over je vak en (samenhangend) onderwijs.

Geïnteresseerd in Alles-in-1?
Volg ons op:

facebook pinterest instagram linkedin