Beste gebruikers en geïnteresseerden,
In onze nieuwsbrief vindt u tips, nieuws en advies over de leermiddelen van Alles-in-1.


Jaarbestelling
Bestel op tijd! Rond de zomervakantie is het voor scholen en voor ons een erg drukke periode. We leveren niet tijdens uw zomervakantie. Daarom is het belangrijk bijtijds te bestellen, zodat uw materialen op tijd binnen zijn om het schooljaar 2017-2018 goed te kunnen starten. Het liefst ontvangen we uw bestelling nog in mei.


Startersdag Alles-in-1
Op woensdag 20 september organiseert Alles-in-1 een speciale dag voor leerkrachten die nieuw zijn in het werken met Alles-in-1. Ideaal voor collega’s die net gestart zijn of komend schooljaar zullen starten op uw school. In één dag brengen we hen volledig op de hoogte van alle mogelijkheden van Alles-in-1 Groep 4, Alles-in-1 Groep 5-8 en Alles-Apart. Klik hier voor meer informatie en het inschrijfformulier. Reserveer snel om gebruik te maken van de vroegboekkorting!


Alles-in-1 en ParnasSys
Het is niet voor alle scholen helder wat de mogelijkheden en onmogelijkheden zijn bij het toetsen binnen onze leermiddelen en het verwerken van de resultaten hiervan in ParnasSys. Daarom hebben we een stuk geschreven waarin dit opgehelderd wordt. Klik hier voor het document ‘Alles-in-1 en Parnassys’.


Films
Steeds meer films staan online!

  • Als er bij Leerkracht/project een knop ‘Film’ staat, heeft u de dvd die week niet meer nodig.
  • Wanneer er geen pdf met opdrachten bij staat, is het dezelfde film als in het boek.
  • Staat er wel een pdf met opdrachten bij, dan betreft het een vervanging van de film uit het boek.

Alles-in-1 en Engels
De laatste jaren heeft de Engelse taal terrein gewonnen binnen het Nederlandse basisonderwijs. Veel scholen beginnen er eerder mee en/of willen meer aanbieden dan wettelijk is vereist. In dit document delen wij de visie van Alles-in-1 op het vak Engels plus nuttige informatie die u kan helpen het aanbod van Engels op uw school (beter) vorm te geven. Klik hier voor het document ‘Alles-in-1 en Engels’.


Trending op Facebook
Het aantal likes op onze Facebookpagina groeit! Wat zijn de mooiste berichten tot nu toe?

Op de hoogte blijven van Alles-in-1 en mooie voorbeelden van scholen zien? Like ons! Heeft u mooie reacties of foto’s van het werken met Alles-in-1? Laat het ons weten!


Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Bel ons met uw vragen of maak een afspraak voor een presentatie op uw school.

Met vriendelijke groet namens team Alles-in-1,

handtekening

Carina Wassenaar,
Inhoudelijke leiding Alles-in-1

Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief
Aanmelden | Afmelden
Er wordt een mail geopend, u hoeft alleen op verzenden te klikken.