Beste gebruikers en geïnteresseerden,
In onze nieuwsbrief vindt u tips, nieuws en advies over de leermiddelen van Alles-in-1.


Jaarbestelling
Wilt u nog materialen bestellen voor komend schooljaar? Doe dit spoedig! We leveren namelijk niet tijdens uw zomervakantie. Ook leveren in de laatste vakantieweek geeft soms de nodige problemen; voor u niet fijn, voor ons niet fijn. Wilt u het schooljaar goed starten, zorg dan dat uw bestelling uiterlijk 26 juni bij ons binnen is.


Begeleidingsaanbod 2017-2018
Het begeleidingsaanbod voor komend schooljaar en de kosten hiervan zijn inmiddels vastgesteld. Klik hier voor de flyer Begeleiding Op Maat.


Procedure licentiekosten 2017-2018
Komend schooljaar zullen er grote aanvullingen komen in ons digitale aanbod! Toch blijven de licentiekosten gelijk. Ook verloopt de procedure voor de licentiekosten hetzelfde. Dit gaat als volgt:

In september ontvangen alle scholen een brief en de contactpersonen een e-mail met daarin de procedure en informatie over de licentie.

Scholen die geen gebruik meer willen maken van het digitale aanbod dienen uiterlijk 30 september op te zeggen.

De 1 oktober-telling is eind oktober beschikbaar.

In november ontvangen scholen een brief en factuur via de post en e-mail met daarin de definitieve licentiekosten.

De betalingstermijn loopt van november 2017 tot en met januari 2018.


Voor duidelijke communicatie over en juiste afhandeling van deze procedure is het belangrijk dat Alles-in-1 beschikt over de juiste post- en factuuradressen. Mochten er wijzigingen zijn in het post- en/of factuuradres van uw school, wilt u ons dit dan laten weten via info@alles-in-1.org?


Online spelling oefenen
Houdt u er als leerkracht rekening mee dat u vanaf september gebruik kunt maken van de mogelijkheid om spelling online te oefenen? Dit spellingsaanbod sluit perfect aan op Alles-Apart. In januari 2018 wordt dit uitgebreid met het leerkrachtdashboard en kunt u ook de ontwikkelingen van uw leerlingen volgen. Meer informatie over onze digitale leerlijn voor spelling volgt vlak voor de release in een extra nieuwsbrief.


Jaarplanning
We hebben een format voor een jaarplanning ontwikkeld. Hierin staan de vakanties, project- en Alles-Apart weken opgenomen. De planning is per vakantieregio beschikbaar in Word, zodat u hem zelf verder kunt aanpassen op de situatie van uw school.

Klik hier voor de Jaarplanning Regio Noord

Klik hier voor de Jaarplanning Regio Midden

Klik hier voor de Jaarplanning Regio Zuid


Herinnering Startersdag
Veel scholen hebben inmiddels nieuwe leerkrachten aangenomen. Wilt u de betrokkenen wijzen op de Startersdag die Alles-in-1 op 20 september organiseert? In een dag worden startende leerkrachten volledig op de hoogte gebracht over het werken met Alles-in-1! Klik hier voor meer informatie. Wanneer uw nieuwe collega’s voor 15 juli aangemeld worden voor de Startersdag, geldt de vroegboekkorting. De eerste inschrijvingen zijn inmiddels binnen, dus wees op tijd met inschrijven! Klik hier voor de flyer Startersdag Alles-in-1


Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Bel ons met uw vragen of maak een afspraak voor een presentatie op uw school.

Met vriendelijke groet namens team Alles-in-1,

handtekening

Carina Wassenaar,
Inhoudelijke leiding Alles-in-1

Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief
Aanmelden | Afmelden
Er wordt een mail geopend, u hoeft alleen op verzenden te klikken.