Beste gebruikers en geïnteresseerden,
In onze nieuwsbrief vindt u tips, nieuws en advies over de leermiddelen van Alles-in-1.


Vooraankondiging Coördinatorendag
Na een succesvolle Startersdag (voor leerkrachten die nieuw zijn op een school die met Alles-in-1 werkt), zijn we begonnen met de voorbereiding van een dag speciaal voor Alles-in-1 coördinatoren. Deze zal zijn op woensdag 31 januari 2018 van 15:00 tot 19:30 uur. Er zal onder meer aandacht zijn voor de rol van de Alles-in-1 coördinator, uitwisseling, actuele ontwikkelingen en optimaal benutten van Alles-in-1. Meer informatie volgt binnenkort!


Uitbreiding leerkrachtscherm Alles-in-1 Groep 4

Kijk, lees en speel is vanaf nu beschikbaar voor alle projecten. Voor elke week zijn er verdiepende en aanvullende links die aansluiten bij de deelonderwerpen van de projecten.

Als voor de Intro een of meerdere filmpjes worden gebruikt, dan staat er een map Intro in de map Overig van die week. Net als bij Kijk, lees en speel zijn de filmpjes rechtstreeks aan te klikken.

In de map Algemeen staat een voorbeeld van een Themabrief voor de ouders met informatie over het project.

Ook staat in de map Algemeen een map Groepsplannen. Hierin zitten formats van groepsplannen voor spelling, begrijpend lezen en voortgezet technisch lezen.


Boekenleggers 21e-eeuwse vaardigheden
Alles-in-1 heeft een handig hulpmiddel ontwikkeld om te werken aan 21e-eeuwse vaardigheden. De boekenleggers bevatten per 21e-eeuwse vaardigheid, drie suggesties van werkvormen. Door deze tijdens uw weekvoorbereiding in het handboek te steken bij onderdelen waar de betreffende vaardigheid mooi past, blijft het werken aan 21e-eeuwse vaardigheden goed onder de aandacht. De acht boekenleggers 21e-eeuwse vaardigheden kosten € 3,90 per set. Bij afname van vijf sets kost dit € 15,90. We begrepen dat niet iedereen de boekenleggers kon vinden op de bestelpagina. Kijk hiervoor bij Alles-in-1 Groep 4 of Alles-in-1 Groep 5-8 onder het kopje Overig. www.alles-in-1.org/bestellen


Welke druk
Let bij het bestellen goed op welke druk er al op uw school aanwezig is, zodat u voorkomt dat er twee versies naast elkaar gebruikt gaan worden. Bij Bestellen/Voorgaande drukken zijn enkele oudere drukken voor een gereduceerde prijs beschikbaar.


Nieuwsbrief, Facebook en Pinterest
We krijgen enthousiaste reacties op onze nieuwsbrief, Facebook-pagina en ons Pinterest-account. Maar we horen ook regelmatig dat mensen nog niet wisten dat we deze hebben. Zijn uw collega’s al op de hoogte van de informatie, nieuwtjes en ideeën die beschikbaar zijn via onze nieuwsbrief, Facebook en Pinterest? Laat het hen anders vooral weten!


Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Bel ons met uw vragen of maak een afspraak voor een presentatie op uw school.

Met vriendelijke groet namens team Alles-in-1,

handtekening

Carina Wassenaar,
Inhoudelijke leiding Alles-in-1

Geïnteresseerd in Alles-in-1?
Volg ons op:


Aan- of afmelden voor de nieuwsbrief
Aanmelden | Afmelden
Er wordt een mail geopend, u hoeft alleen op verzenden te klikken.