header
foto

Beste gebruikers en geïnteresseerden,

In onze nieuwsbrief vindt u tips, nieuws en advies over de leermiddelen van Alles-in-1.


Inschrijven landelijke studiedagen

Alles-in-1 organiseert in schooljaar 2018/2019 weer landelijke studiedagen. De inschrijving is geopend! Klik hier voor meer informatie over onze studiedagen. Inschrijven doet u door hier te klikken.

Denkt u de komende maanden bij het ontmoeten van nieuwe collega’s aan de Alles-in-1 Startersdag? Deze is ideaal voor leerkrachten die beginnen op een school die met Alles-in-1 werkt.

De data van de Alles-in-1 studiedagen:

Studiedag

Datum

Startersdag

Woensdag 19 september

Leerkrachtendag

Woensdag 7 november

Coördinatorendag

Maandag 12 november

Directie en IB-dag

Woensdag 28 november

Leerkrachtendag

Maandag 21 januari

Vervolgdag Coördinatoren(8)

Maandag 4 februari

(*) Het programma van deze dag wordt vastgesteld in samenspraak met de deelnemers van de coördinatorendag.

Invulling van studiedagen op uw school

Alles-in-1 vormt het hart van het onderwijs op uw school. Daarom is het logisch dat dit regelmatig op de agenda komt. Alles-in-1 kan een inhoudelijke bijdrage verzorgen die aansluit op de wensen en behoeften van uw school.

Een greep uit de mogelijke onderwerpen:

Opfrissen en actuele ontwikkelingen

Begrijpend lezen

Woordenschat

Spelling

De koppeling tussen Alles-in-1 en Alles-Apart

Wilt u gebruik maken van onze begeleiding tijdens een studiedag of vergadering op school, dan is het prettig dit tijdig in te plannen. Zo kunt u het opnemen in uw jaarplanning en kunnen wij deze data alvast voor u reserveren.

Meer informatie vindt u in de flyer 'Begeleiding op maat'.
Klik hier om deze te openen.


Jaarplanning 2018/2019

De Alles-in-1 jaarplanning voor komend schooljaar staat inmiddels voor u klaar. Klik op de volgende links om de planning voor uw regio te openen.

Alles-in-1 Jaarplanning regio Noord

Alles-in-1 Jaarplanning regio Midden

Alles-in-1 Jaarplanning regio Zuid

De bestanden zullen ook op het leerkrachtscherm geplaatst worden in de map Voor alle projecten (Alles-in-1 Groep 5-8) of Algemeen (Alles-in-1 Groep 4).


Bestellingen voor start schooljaar 2018/2019

Wilt u materialen bestellen die u bij de start van schooljaar 2018/2019 schooljaar direct nodig heeft? Doe dit op tijd! We leveren namelijk niet tijdens uw zomervakantie. Ook leveren in de laatste vakantieweek geeft soms de nodige problemen. Wilt u het schooljaar goed starten, zorg dan dat uw bestelling uiterlijk 25 juni bij ons binnen is.


Algemene verordening gegevensbescherming (AVG)

Per 25 mei treedt de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) in werking. U krijgt als school meer verantwoordelijkheden om de persoonsgegevens van uw leerlingen goed te beschermen.

U staat daar gelukkig niet alleen in. Alles-in-1 helpt u deze verantwoordelijkheid vorm te geven. Dat doen we door als deelnemer aan het Privacyconvenant Onderwijs de afspraken uit dit convenant toe te passen.

Per 1 april 2018 is versie 3.0 van het privacyconvenant in werking getreden. Deze nieuwe versie van het privacyconvenant en het bijbehorende model verwerkersovereenkomst vervangen de versies 2.0 van het convenant en model bewerkersovereenkomst. Beiden zijn volledig in overeenstemming met de AVG.

De verwerkersovereenkomst is beschikbaar via http://alles-in-1.org/algemene-voorwaarden of uw eigen schoolaccount. U kunt de verwerkersovereenkomst digitaal invullen en naar ons mailen. Het document printen en ingevuld per post naar ons retourneren is ook mogelijk.

Let op: totdat wij de nieuwe, volledig ingevulde verwerkersovereenkomst in ons bezit hebben, blijft de bestaande overeenkomst geldig.

Wilt u meer lezen over de AVG? Klik dan hier.


Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Bel ons met uw vragen of maak een afspraak voor een presentatie op uw school.

Met vriendelijke groet namens team Alles-in-1,

handtekening

Carina Wassenaar,
Inhoudelijke leiding Alles-in-1

header