header
foto

Beste gebruikers en geïnteresseerden,

In onze nieuwsbrief vindt u tips, nieuws en advies over de leermiddelen van Alles-in-1.


Alles-in-1 Begeleiding en studiedagen

Landelijke studiedagen
Alles-in-1 organiseert in schooljaar 2018/2019 meer landelijke studiedagen. De inschrijving is geopend! Klik hier voor meer informatie over onze studiedagen en voor het downloaden van het inschrijfformulier.

Nieuwe collega's? Startersdag!
Loopt de werving van nieuwe collega’s al bij u op school? Wilt u de betrokkenen dan wijzen op de Startersdag die Alles-in-1 op 19 september organiseert? In één dag worden leerkrachten die voor het eerst werken met Alles-in-1volledig op de hoogte gebracht over het werken met onze leermiddelen. Klik hier voor meer informatie.

Begeleiding door Alles-in-1 op studiedagen op uw school
Ook de studiedagen bij u op school zullen in deze periode ingepland en gevuld worden. Omdat Alles-in-1 het hart van uw onderwijs vormt, is het logisch dat op studiedagen aandacht besteed wordt aan Alles-in-1. Wij dragen graag bij aan het optimaliseren van de inzet van Alles-in-1 op uw school middels begeleiding op maat. Klik hier voor meer informatie.

Bestellingen voor start schooljaar 2018/2019

Wilt u materialen bestellen die u bij de start van schooljaar 2018/2019 schooljaar direct nodig heeft? Doe dit op tijd!

We leveren namelijk niet tijdens uw zomervakantie. Ook leveren in de laatste schoolweek geeft soms de nodige problemen. Wilt u het schooljaar goed starten, zorg dan dat uw bestelling uiterlijk 25 juni bij ons binnen is.

Wij adviseren om nieuwe projecten niet voor een heel jaar te bestellen. Bestel twee á drie maanden voordat u met het project wilt beginnen. U weet dan zeker dat het materiaal op tijd op school is en heeft ruim de mogelijkheid om het project goed voor te bereiden. Bovendien weet u zo zeker dat u het nieuwste materiaal aanschaft.


Engelse games

Voor Engels zijn extra games beschikbaar. U vindt ze bij elk project achter de knop Engels/Games 2. Deze games zijn html geprogrammeerd en werken op alle devices. De oorspronkelijke games zijn ‘under construction’. Een aantal is al omgezet van Flash naar html.


Licentie

Alles-in-1 heeft wederom besloten om voor komend schooljaar geen wijzigingen door te voeren in de licentiekosten. Wel kunt u belangrijke uitbreidingen verwachten in ons aanbod. Zo zal er in de loop van 2018/2019 geoefend kunnen worden met een aanbod dat aansluit op Alles-Apart. Dit is een adaptieve leerlijn die de leerstof automatisch aanpast aan de oefenresultaten van de leerling. U kunt de ontwikkelingen van uw leerlingen eenvoudig volgen via het leerkrachtdashboard. Meer informatie hierover volgt later in een extra nieuwsbrief.

Voor het schooljaar 2018/2019 gaan we weer uit van het volgende:

Er wordt per BRIN-geregistreerde leerling betaald.

Er geldt een minimum van € 200,- en een maximum van
€ 1500,- per school.

Afhankelijk van wat u gebruikt, betaalt u:

Alles-in-1 Groep 4

€ 1,00

Alles-in-1 Groep 5-8

€ 3,50

Alles-Apart

€ 1,00

Voortgezet Technisch Lezen

€ 0,25

We hebben rekening gehouden met het feit dat niet alle BRIN-geregistreerde leerlingen hier gebruik van maken door de prijs laag te houden.

Voor scholen die de leermiddelen lenen:

Alles-in-1 Groep 5-8

€ 7,00

Er geldt een minimum van € 400,- en een maximum van
€ 3000,- per school.

Voor de digitale licentie gelden de geactualiseerde Algemene Voorwaarden en de Bewerkersovereenkomst.


Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Bel ons met uw vragen of maak een afspraak voor een presentatie op uw school.

Met vriendelijke groet namens team Alles-in-1,

handtekening

Carina Wassenaar,
Inhoudelijke leiding Alles-in-1

header