header
foto

Beste gebruikers en geïnteresseerden,

In onze nieuwsbrief vindt u tips, nieuws en advies over de leermiddelen van Alles-in-1.


Goed voorbereid het nieuwe schooljaar in

Nieuwe topokaarten
Na de zomer zijn er compleet nieuwe topokaarten beschikbaar. De kaarten bevatten uiteraard (meer dan) de Topo-300, de 300 topo-items die de leerlingen moeten leren op de basisschool. Bij de kaarten leveren we ook afwisselende en speelse werkvormen voor urenlang topo-leerplezier.

Goede start schooljaar 2018/2019
Wilt u materialen bestellen die u bij de start van schooljaar 2018/2019 schooljaar direct nodig heeft? Zorg dan dat uw bestelling uiterlijk 25 juni bij ons binnen is. We leveren namelijk niet tijdens uw zomervakantie.

Aanvullen van projectboeken
Wanneer u een aanvulling wilt doen op een al eerder aangeschaft project, informeer dan bij Klantenadvies of er wijzigingen zijn in de nieuwste druk ten opzichte van de druk die u al in huis heeft. Als u aangeeft welk jaartal of welke druk er achter op de ABC en DEF projectboeken staat, kunnen wij gericht kijken welke versie u nodig heeft.

Meer informatie over bestellen en leveren vindt u in de nieuwbrief van mei.

Begeleiding en studiedagen

Wilt u begeleiding bij ons afnemen of deelnemen aan onze studiedagen voor komend schooljaar? Bekijk de nieuwsbrief van mei voor ons uitgebreide aanbod.

Jaarplanning 2018/2019

De Alles-in-1 jaarplanning voor komend schooljaar staat inmiddels voor u klaar. Klik op de volgende links om de planning voor uw regio te openen.

Alles-in-1 Jaarplanning regio Noord

Alles-in-1 Jaarplanning regio Midden

Alles-in-1 Jaarplanning regio Zuid

De bestanden zullen ook op het leerkrachtscherm geplaatst worden in de map Voor alle projecten (Alles-in-1 Groep 5-8) of Algemeen (Alles-in-1 Groep 4).


Leerkrachtinstructie online

Het online-document ‘Werken met het projectboek’ wordt regelmatig aangepast op de actualiteit. Ga naar Groep 5-8/Voor alle projecten en lees (weer) dit nuttige en informatieve document. Hetzelfde geldt voor Handboek deel 1. Eigenlijk verplichte kost voor de start van het nieuwe schooljaar .


Fijne vakantie!

Van 23 juli tot en met 17 augustus hebben alle regio’s vakantie. Gedurende deze periode is Alles-in-1 telefonisch niet bereikbaar. Vanaf 20 augustus staan we weer klaar om u van dienst te zijn!

Wij wensen alle leerkrachten een welverdiende vakantie toe!


Persoonlijk contact vinden wij belangrijk. Bel ons met uw vragen of maak een afspraak voor een presentatie op uw school.

Met vriendelijke groet namens team Alles-in-1,

handtekening

Carina Wassenaar,
Inhoudelijke leiding Alles-in-1

header