header
foto

Beste gebruikers en geïnteresseerden,

In onze nieuwsbrief vindt u tips, nieuws en advies over de leermiddelen van Alles-in-1.

Startersdag

Zijn er de afgelopen weken nieuwe collega’s op uw school aangenomen? Om ze in één dag bij te praten en om effectief te kunnen werken met Alles-in-1, kunnen ze zich nog inschrijven voor de Startersdag op woensdag 19 september aanstaande.

Klik hier voor meer informatie.

Kopieerbladen spelling en werkwoordspelling

Wist u dat Alles-in-1 twee uitgebreide bestanden heeft met extra oefening voor spelling en werkwoordspelling? Voor een eenmalig bedrag van € 369,90 heeft u onbeperkt toegang tot ruim 300 bladen spelling en ruim 100 bladen werkwoordspelling. Uiteraard sluiten deze perfect aan op de niveaus en spellingcategorieën uit Alles-in-1 en Alles-Apart. U kunt toegang tot deze bestanden krijgen door dit te bestellen via Alles-Apart/Overig.

Afgelopen zomer is er een tweede druk geplaatst, inclusief antwoorden. De kopieerbladen zijn te vinden via: Start > Alles-Apart Groep 5-8 > Alles-Apart Kopieerbladen > Kopieerbladen en dan de knop Kopieerbladen Spelling. Start > Alles-Apart Groep 5-8 > Alles-Apart Kopieerbladen > Antwoorden en dan de knop Antwoorden Kopieerbladen Spelling.


Topokaarten

De nieuwe topokaarten zijn vanaf nu te bestellen. Een set kaarten is inclusief oefensuggesties om individueel, in duo's of in groepjes te oefenen met behulp van Tipkaarten. Een set kaarten is genoeg voor één klas.

De kaarten zijn geordend per project, dus voor Amerika- Australië-Antarctica-Oceanen, Afrika-Azië, Europa en Nederland. Eén pakket bevat alle projecten. Het blijft belangrijk dat de kinderen gedurende het hele jaar topo blijven oefenen/herhalen.

De topokaartenset bestaat uit drie delen:

De bak

€ 5,90

Een set kaarten ABC

€ 124,90

Een set kaarten DEF

€ 154,90

Leesraces

Met dank aan de Sterrenboog te Beltrum zijn nu bij elk project woordrijtjes beschikbaar voor VTL. Deze zijn te vinden op de website voor de leerkracht, per project, per week. Bijvoorbeeld: Start > Alles-in-1 Groep 5-8 > Geloof > Week 1 > Leesraces. Achter die knop kunt u een keuze maken voor Leesrace ABC of DEF en Leesrace-Handleiding. De handleiding is steeds hetzelfde.


Kijk, Lees en Speel

Aan Kijk, lees en speel van alle aardrijkskundeprojecten zijn nieuwe links toegevoegd! Deze zijn vanaf nu beschikbaar.
Kijk, lees en speel van de overige domeinen volgen in de loop van dit jaar. We volgen hiervoor de domeinen van groep 4. Zo blijven we steeds up-to-date.


Alle films online

Goed nieuws! Op veler verzoek staan vanaf nu alle weekfilms ook online. U vindt ze achter de projectknoppen, per week onder de knop Film. U hoeft dus niet meer te werken met losse dvd’s.

header