header
foto

Beste gebruikers en geïnteresseerden,

In onze nieuwsbrief vindt u tips, nieuws en advies over de leermiddelen van Alles-in-1.


Procedure licentiekosten 2018-2019

In september hebben alle scholen een brief en de contactpersonen een e-mail ontvangen, met daarin informatie over de procedure en de licentie. Voor het berekenen van uw licentiekosten gebruiken we het BRIN-geregistreerde leerlingaantal van de 1 oktober-DUO telling.

In november ontvangt u de definitieve licentiefactuur.

De betalingstermijn loopt van november 2018 tot en met januari 2019.

De licentieprijzen blijven in het schooljaar 2018-2019 gelijk.
Uw school betaalt de licentiekosten voor álle BRIN- geregistreerde leerlingen. Heeft uw school een gedeeld brinnummer? Laat het ons weten!

Inschrijven studiedagen

Na een succesvol jaar met studiedagen vorig schooljaar, bieden we dit jaar nog meer! Naast de Startersdag bieden we ook dit jaar ook weer een Coördinatorendag en een vervolg op de Coördinatorendag, een Leerkrachtendag en een dag speciaal voor directeuren en IB-ers aan. De studiedagen vinden plaats In Utrecht op verschillende data in november, januari en februari. Voor meer informatie en/of inschrijven, klik hier.

Startersdag

De eerste landelijke studiedag van Alles-in-1, de Startersdag, was weer een groot succes. Leerkrachten die net enkele weken kennis hadden gemaakt met Alles-in-1, zijn in één dag klaargestoomd voor het starten met thematisch werken.

Hieronder enkele reacties uit de evaluatie:

enthousiast over Alles-in-1! Zin om te beginnen!

compleet overzicht van de werking van de methode.

dit wens je alle kinderen toe!

geweldige kans op compleet onderwijs te kunnen bieden voor een specifieke doelgroep.

Nieuwsbrief, Facebook en Pinterest

We krijgen enthousiaste reacties op onze nieuwsbrief, Facebook-pagina en ons Pinterest-account. Maar we horen ook regelmatig dat mensen nog niet wisten dat we deze hebben. Zijn uw collega’s al op de hoogte van de informatie, nieuwtjes en ideeën die beschikbaar zijn via deze kanalen? Laat het hen anders vooral weten!


Voorkom een data-lek van leergegevens

Wanneer er personeelsleden vertrekken van uw school, zorg dan dat het account binnen softwareprogramma’s (waar gegevens van leerlingen in staan) wordt afgesloten.
Hierdoor kan immers een data-lek ontstaan. Vertrekt de beheerder van een softwareprogramma? Maak vóór dit vertrek een nieuwe beheerder aan en sluit de oude. Zorg ook dat er geen accounts onderling worden doorgegeven, ook dan is er sprake van een data-lek.

header