header
foto

Beste gebruikers en geïnteresseerden,

In onze nieuwsbrief vindt u tips, nieuws en advies over de leermiddelen van Alles-in-1.


De eerste modules van Alles-in-1 Online komen eraan!

De basis voor de digitale leeromgeving is gereed. We hebben een interactieve, adaptieve en samenhangende leeromgeving gecreëerd waar we erg trots op zijn.

Via het slimme leerkrachtdashboard bent u in staat om op een eenvoudige manier uw leerlingen te volgen, bij te sturen en te ondersteunen daar waar nodig. De digitale oefenmodules bieden de leerling een aanbod op maat en de mogelijkheid om resultaten continue te verbeteren.

Komend schooljaar zijn de modules voor spelling en werkwoordspelling klaar. Op termijn zullen steeds meer oefenmodules aangeboden worden. Hiervan houden wij u op de hoogte!

Alles-in-1 Online, wat is er nodig?

Om Alles-in-1 Online te kunnen gebruiken, zijn er minimale systeemvereisten. Het is geschikt voor computers, notebooks en tablets, ervan uitgaande dat deze gemiddeld jonger zijn dan zes jaar. Voor een indicatie, klik op onderstaande link. Op deze pagina kunt u zien of uw systeem geschikt voor Alles-in-1 Online. Een goede internetverbinding voor de hele school met voldoende bandbreedte is noodzakelijk. Bij twijfel, vraag advies aan uw ICT-ondersteuner.

Klik hier voor een initiële technische test.

Op deze pagina kunt u zien of uw systeem geschikt voor Alles-in-1 Online.

Pilotperiode voor Alles-in-1 Online

Ter voorbereiding op de lancering van de eerste modules voor volgend schooljaar, wordt Alles-in-1 Online getest door scholen.

De komende periode wordt een diverse groep scholen benaderd om deel te nemen aan de pilotstudie. De pilotperiode duurt van 4 maart 2019 tot en met 26 april 2019. Deze scholen zullen na een introductie en instructie Alles-in-1 Online gericht testen. Hun feedback wordt gebruikt om het product te verbeteren.


Spelen met Alles-in-1 Online

Bent u nieuwsgierig en wilt u ook zien wat de mogelijkheden zijn, dan kunt u gaan ‘spelen’ met Alles-in-1 Online.

In deze speelfase gaan u en uw leerlingen met proefdata aan de slag. Dat betekent dat de (leerling) gegevens van de oefenmodules niet bewaard zullen worden. Het spelen is vooral bedoeld om een indruk te krijgen ter voorbereiding op volgend schooljaar.

In de nieuwsbrief van februari informeren we u hoe dit precies in zijn werk gaat. Hebt u interesse om als speelschool aan de slag te gaan, dan kunt u dat alvast kenbaar maken. Stuur een mail naar info@alles-in-1.org.

header