header
foto

Beste gebruikers en geïnteresseerden,

In onze nieuwsbrief vindt u tips, nieuws en advies over de leermiddelen van Alles-in-1.


Lage btw-tarief gaat van 6% naar 9% per 1 januari 2019

Het kabinet verhoogt het lage btw-tarief van 6% naar 9%. Deze verhoging gaat in per 1 januari 2019 en geldt voor schoolboeken, werkboeken, kopieerboeken en sommige cd-roms en dvd’s. Alles-in-1 dient deze verhoging ook door te voeren op bovenstaande producten. Dit heeft gevolgen voor de prijzen. Offertes die in 2018 worden gemaakt voor goederen die in 2019 worden geleverd, moeten uitgaan van een btw-tarief van 9%. Bestellingen gedaan vanaf 1 januari 2019 zullen ook onder deze nieuwe tarieven vallen. Meer informatie kunt u vinden op de website van de overheid.


AllesToetsen

Gebruikt uw school al AllesToetsen? Alles Toetsen is ons digitale toetsprogramma. Als uw school een Alles-in-1 licentie heeft, kunt u ook gebruik maken van AllesToetsen. U betaalt daar geen extra kosten voor. AllesToetsen biedt de leerkracht veel gebruiksgemak. U kunt uw school aanmelden voor AllesToetsen door een mail naar info@alles-in-1.org te sturen.


Studiedagen Utrecht

De afgelopen periode hebben we met veel enthousiasme studiedagen verzorgd in Utrecht. We hadden dagen speciaal voor leerkrachten, Alles-in-1- Coördinatoren en directie en IB-ers. Er is weer volop informatie uitgewisseld en er zijn mooie verhalen vanuit de praktijk verteld.

Enkele reacties:

Fijn, de uitwisseling en ideeën vooral!

Afwisseling in de dag erg prettig.

Het is mij duidelijk geworden dat er veel mogelijk is met Alles-in-1. Veel meer dan dat we dachten en nu doen!

Deze dag heeft ons weer op scherp gezet: we gaan nadenken over hoe we verdere stappen gaan nemen.

In 2019 organiseren we nog een Leerkrachtendag (maandag 21 januari) en een Vervolgdag voor de Coördinatoren (maandag 4 februari). Daarvoor kunt u zich nog inschrijven via onze website.

Website Alles-in-1

Pas geleden is onze nieuwe website gelanceerd, jullie hebben het vast al gezien. We hebben een nieuwe huisstijl, waardoor het beeld rustiger oogt. We hebben ook veel meer informatie online gezet en door de nieuwe zoekfunctie is alle informatie op de website nu beter vindbaar!

Bekijk bijvoorbeeld eens ons begeleidingsaanbod op www.alles-in-1.org of lees meer over differentiatie.


Licentiefacturen

Zoals eerder gemeld, heeft u de afgelopen periode de factuur voor de digitale licentie van Alles-in-1 ontvangen. U heeft tot eind januari de tijd om te betalen, dat geeft u de mogelijkheid te kiezen in welk jaar u wilt afboeken.

Mocht u gebruik maken van onze digitale licentie en eind december nog geen factuur ontvangen hebben, dan kan het zijn dat er incorrecte gegevens in uw schoolaccount (inlog met S) staan. Wilt u in dat geval contact met ons opnemen via 0224-214745 of info@alles-in-1.org?

header