header
foto

Beste gebruikers en geïnteresseerden,

In onze nieuwsbrief vindt u tips, nieuws en advies over de leermiddelen van Alles-in-1.


Document Cito 3.0 aangevuld

Het bestaande document over de aansluiting van Alles-Apart en Alles-in-1 in relatie met de Cito 3.0 versie is aangevuld met groep 8. Dit is te vinden achter de leerkrachtinlog, voor Groep 4 bij de nieuwe knop Voor alle projecten. Bij Alles-Apart volgt u deze route: Alles-Apart Materialen- Tips en advies. U vindt hier een toelichting en verschillende overzichten waarmee u verantwoorde keuzes voor uw onderwijs kunt maken.


Adviesstukken groep 1-2-3

Op verzoek van vele scholen die graag schoolbreed willen werken aan een project hebben we adviesstukken voor groep 1-2-3 ontwikkeld. Vanuit kerndoelen en TULE- doelen geven we suggesties hoe aan te sluiten bij de projecten van groep 4 en 5-8. U vindt deze stukken per domein achter de leerkrachtinlog- Alles-in-1 (groep 4 óf 5-8) en dan “Voor alle projecten”.


Studiedagen Utrecht

Dit schooljaar zijn er nog twee studiedagen gepland: de Leerkrachtendag (maandag 21 januari) en een Vervolgdag voor de Coördinatoren (maandag 4 februari).

Bent u op zoek naar tips hoe u een goede koppeling kunt realiseren tussen Alles-Apart en Alles-in-1 of wilt u graag inspiratie om een project tot een beleving te maken? U kunt u nog tot uiterlijk 16 januari aanmelden voor de Leerkrachtendag via de website.

Coördinatoren die de eerste studiedag al bij ons hebben gevolgd, zijn welkom op 4 februari om informatie uit te wisselen met andere coördinatoren en o.a. aan de slag te gaan met een kwaliteitskaart en de jaarplanning.

Document werken met het projectboek

Dit document wordt regelmatig door ons aangevuld/bijgewerkt. Daarom staat het ook online, dan kunnen we makkelijk aanpassingen doen en jullie bereiken. Het is handig om dit document minimaal één keer per jaar door te nemen. De ervaring leert dat u altijd weer nieuwe dingen leest, waardoor u uw onderwijs nog verder kunt optimaliseren.

Heeft u het deel over 21e - eeuwse vaardigheden bijvoorbeeld al gelezen? Hierin staat duidelijk uitgelegd hoe dat in onze methode verweven zit.


Begeleiding op maat

Wij verzorgen studiedagen op uw school, volledig op maat. Steeds meer scholen maken hier gebruik van en zijn hier tevreden over.

Enkele reacties van scholen waar we geweest zijn:

Je hebt ons team weer gemotiveerd!

We hebben het allemaal als een prettige, leerzame bijeenkomst ervaren.

Het was een hele waardevolle middag.

Omdat Alles-in-1 het hart van uw onderwijs vormt, is het logisch dat op studiedagen aandacht besteed wordt aan Alles-in-1. Wij dragen graag bij aan het optimaliseren van de inzet van Alles-in-1 op uw school, klik hier voor meer informatie.

header