Alles-in-1 logo
mp-grammaticaklussers

De leerboom heeft nieuwe bewoners: de grammaticaklussers!

De grammaticaklussers leggen op dit moment de laatste hand aan hun woning. In het leerkrachtdashboard kun je de komende dagen zaken toegevoegd zien worden ter voorbereiding. Op 10 juni nemen Eekhoorn en Bever hun intrek in de leerboom. Dan zien leerlingen onderstaande knop wanneer zij op de leerboom klikken in de leerlingomgeving van Alles-in-1 Online. Met Eekhoorn leren ze woordsoorten. Bever helpt hen op weg met zinsdelen.

mp-grammaticaklussers-knop

Direct aan de slag

De leerlingen kunnen direct aan de slag. Het startniveau is o.b.v. het algemene niveau van de groep ingesteld. Bijvoorbeeld; leerlingen van groep 5 starten op niveau B. Je kunt als leerkracht leerlingen uit deze groep in niveau voor- of achteruit zetten, voordat ze starten met spelen. Je kunt er ook voor kiezen om de kinderen te laten beginnen en o.b.v. resultaten het niveau aan te aanpassen.

In het leerkrachtdashboard staat achter het tabblad 'Overig leerkrachtmateriaal' een volledige handleiding. In het spel staan instructiefilmpjes voor de leerlingen. Je kunt ervoor kiezen om deze bij aanvang met elkaar te bekijken, of de kinderen direct aan de slag te laten gaan en bij vragen, hen wijzen op het instructiefilmpje. Ons kindertestpanel heeft aangegeven dat de spellen nagenoeg voor zich spreken.
mp-werkplaats

Speel en win!

Neem gauw een kijkje in de woning van de grammaticaklussers en laat ons weten wat je er van vindt! Verzin een leuke naam voor Bever en Eekhoorn en stuur deze naar ons op via info@alles-in-1.org. In de nieuwsbrief van juli laten we weten welke drie meest originele namen een prijs winnen. Heb je gewonnen, ontvang je een leuk prijs!

Zoals bij iedere verhuizing kunnen er ook bij de grammaticaklussers zaken worden verbeterd. Mocht je tegen foutjes aanlopen, dan horen we dat natuurlijk heel graag. Om het spel te verbeteren hebben we de volgende informatie van je nodig:
  • Een duidelijke, scherpe foto van het gehele beeldscherm van het apparaat (tablet, monitor, laptop, …) waarop de grammaticaklussers wordt gespeeld. Bij de grammaticaklussers staat tijdens het spel rechts onderin beeld altijd een code. Zorg dat deze code goed leesbaar is op de foto.
  • Een korte toelichting: wat wilde je doen, en wat ging er toen precies mis?
 
Deze foto en de toelichting kan je eenvoudig naar ons sturen via WhatsApp op nummer 06-24735466.

Het WhatsApp nummer is alleen voor meldingen m.b.t. de grammaticaklussers. Voor overige zaken kan Klantenadvies helpen op 0224-21474, of via de mail op info@alles-in-1.org.

Geïnteresseerd in Alles-in-1?
Volg ons op:

facebook pinterest instagram linkedin