Alles-in-1 logo
mp-groepje-5

Alles-in-1 Online gaat van start!

In de nieuwsbrief van november las u het eerste concrete nieuws over de nieuwe digitale leeromgeving van Alles-in-1. De afgelopen weken zijn de pilotscholen geïnformeerd. Vanaf het nieuwe schooljaar is de eerste fase van de nieuwe omgeving voor alle scholen beschikbaar.

Vanaf 18 maart tot aan de zomervakantie kunt u alvast speels kennismaken met Alles-in-1 Online. Via het speelaccount krijgt u toegang tot alle functionaliteiten op dit moment.

Wat kunt u verwachten:
  • digitale oefenmodules voor spelling en werkwoordspelling
  • een uitgebreide, grafisch nieuwe leeromgeving voor de leerlingen
  • een interactief leerkrachtdashboard voor de leerlijnen spelling en werkwoordspelling
mp-leerlingscherm-leerlijn
Leerlingenscherm projectomgeving
Leerlingen komen na een persoonlijke inlog in bovenstaande projectomgeving. Na het kiezen van het project en de betreffende week, gaan zij via onderstaand scherm aan slag. De boom geeft toegang tot de interactieve oefenmodules, voor nu: de Spellingsmol en het Werkwoordpaard.
mp-leerlingscherm
Leerlingenscherm project ‘Planten’

Spelen met Alles-in-1 Online

Van 18 maart tot 1 juni kunt u zich als school aanmelden via de knop Alles-in-1 Online binnen de huidige leerkrachtomgeving. Na aanmelding ontvangt u een mail met daarin een link naar het speelaccount en de nodige instructies. Let op: de (leerling)gegevens van de nieuwe adaptieve oefenmodules voor spelling en werkwoordspelling, worden na afloop van deze periode nog niet opgeslagen.

Omdat dit een proefperiode betreft kunt u op fouten stuiten. Deze kunt u doorgeven via de mail of een speciale WhatsApp lijn.
Klik hier voor een technische test.
Op deze pagina kunt u zien of uw systeem geschikt voor Alles-in-1 Online.
mp-logo-ai1online2

Alles-in-1 Online, wat is er nodig?

Om Alles-in-1 Online te kunnen gebruiken, zijn er minimale systeemvereisten. Het is geschikt voor computers, notebooks en tablets, ervan uitgaande dat deze gemiddeld jonger zijn dan zes jaar. Voor een indicatie, klik op bovenstaande link. Op deze pagina kunt u zien of uw systeem geschikt is voor Alles-in-1 Online. Een goede internetverbinding voor de hele school met voldoende bandbreedte is noodzakelijk. Bij twijfel, vraag advies aan uw ICT-ondersteuner.
mp-leerlingscherm-mijnleerlijn

Hoe verder met Alles-in-1 Online?

Na de zomervakantie komt ook de module grammatica beschikbaar.

Alle scholen worden in de zomervakantie omgezet naar de nieuwe Alles-in-1 Online leeromgeving. Van augustus tot oktober krijgt u de gelegenheid om te bepalen of u definitief gebruik wilt maken van de nieuwe digitale leeromgeving.

De tarieven voor de licentiekosten voor volgend schooljaar worden bekend gemaakt in de nieuwsbrief van april.

mp-pictoman

Kijk hier naar een spellinginstructie!

Bij de Spellingmol worden spellingproblemen uitgelegd via een korte animatie met Pictoman. Kijk hier naar de uitleg van kippen en hanen.
Hebt u interesse om als speelschool aan de slag te gaan, dan kunt u dat alvast kenbaar maken. Stuur een mail naar info@alles-in-1.org.

Geïnteresseerd in Alles-in-1?
Volg ons op:

facebook pinterest linkedin