Alles-in-1 logo
mp-juli-header

Bijna vakantie!

De zomervakantie is een tijd van ontspanning, reflectie en inspiratie om vol energie het volgende schooljaar in te gaan. Alles-in-1 helpt je daar graag bij!

Jouw thematisch onderwijs? Gebruik onze expertise

 
Registreer je via de website voor de studiedagen met vroegboekkorting, en neem contact op voor begeleiding op maat via info@alles-in-1.org of 0224-214745.
mp-grammaticaklussers

Kijkje genomen bij de grammaticaklussers? Onderstaande prijswinnaars wel!

De grammaticaklussers wonen sinds enkele weken in de leerboom en veel leerlingen zijn al op bezoek geweest. Ook benieuwd? Lees hier meer over onze nieuwe oefenmodule en neem een kijkje!

Sep en Saar, Ono en Rick zijn de namen voor de grammaticaklussers die bedacht zijn door de Roald Dahl school van Stichting Penta en EC Theo Thijssen uit Zutphen. De prijzen komen jullie kant op!

Onderwijstelevisie: informatie en inspiratie

Wil je informatie en inspiratie op belangrijke onderwijsthema’s?
Kijk dan naar de afleveringen van de webcastserie #ikmaakmijnonderwijs. Over hoe je zelf invloed kunt hebben op jouw onderwijs. Waarom taal en lezen in samenhang met wereldoriëntatie beter werkt. Over werkdruk verlaging, werkplezier en leermotivatie.
Met inspirerende sprekers als Jos Cöp, Wim van Gelder en Sjef Drummen.
Vier keer een uur onderwijstelevisie en je bent een wereld wijzer!
mp-juli-webcast

NPO-gelden

NPO-gelden gebruiken om thematisch, samenhangend onderwijs (nog beter) gestalte te geven? Lees hier hoe of bel ons voor informatie: 0224-214745.

Alles-in-1 Online: alle gegevens klaar voor volgend schooljaar

Regelmatig krijgen we vragen over de verzorging van de jaarovergang in Alles-in-1 Online. Hiervoor hebben we dit handzame document gemaakt. Uiteraard zal deze instructie toegevoegd worden aan onze handleiding die in het leerkrachtdashboard staat bij het tabblad Overig leerkrachtmateriaal. Zijn er alsnog vragen? Neem gerust contact op!

En nu…. VAKANTIE!

mp-juni20

Geïnteresseerd in Alles-in-1?
Volg ons op:

facebook pinterest instagram linkedin