Alles-in-1 logo
mp-header-okt21

Vacatures

Wil jij je passie voor samenhangend onderwijs uitdragen en lijkt het je leuk om in een enthousiast team van onderwijsprofessionals te werken? Bekijk dan onze vacatures online en reageer voor 1 november!

  • Online content creator en communicatiemedewerker met onderwijservaring basisschool (16 uur per week)

  • Enthousiaste collega voor ons presentatie- en scholingsteam met Alles-in-1 ervaring (24 uur per week)

 

Visie en verantwoording over Burgerschap

Zoals alle vakken en vaardigheden bij Alles-in-1 heeft burgerschap een integraal karakter en wordt niet als apart vak aangeboden. Hoe en waar Alles-in-1 burgerschap impliciet en expliciet heeft opgenomen, kun je als leerkracht online lezen in het vernieuwde Deel 4 (verantwoording) van het handboek. Kijk bij: Overig leerkrachtmateriaal/voor alle projecten
sleutel-met-logo-data-eind-2021

We zien je graag op de NOT – live en online!

Van 30 november t/m 4 december kun je het vakevent bezoeken én online connecties maken en sessies bekijken. Kom en ontdek de kracht van thematisch onderwijs! Houd onze socials in de gaten, voor het maken van een afspraak op de NOT en het winnen van mooie prijzen, zoals onze leerlijn programmeren. Tot dan!

Inspireer elkaar via social media

Regelmatig krijgen we vragen van Alles-in-1 scholen die praktische ideeën en informatie willen uitwisselen met andere scholen. B.v. een oproep om de uitkomsten van het grondbooronderzoek (project Nederland) met andere scholen te delen, of om suggesties voor een opening te delen/vragen e.d. Ons advies is om via social media berichtjes of oproepjes te posten en daarbij Alles-in-1 te taggen. Volgers van Alles-in-1 kunnen dan reageren op je post. Zo kun je meer halen uit Alles-in-1!
socials3

Week van de media wijsheid - 5 t/m 12 november 2021

Het thema van de Week van de media wijsheid is Hoe houden we het samen sociaal online? Belangrijk onderwerp en voor kinderen dagelijkse kost. Binnen het project Communicatie komt dit uitgebreid aan bod. In feite gaat het om algemene sociale waarden en normen: hoe ga je met elkaar om? Met onze set van acht Boekenleggers voor 21e eeuwse vaardigheden kun je bij elk project de koppeling hiernaar maken via coöperatieve werkvormen. Deze zijn online te bestellen.

Retourneren foutieve bestellingen

Steeds vaker zien we dat scholen per ongeluk verkeerde materialen bestellen. Verkeerde aantallen of verkeerde (werk)boeken. Dit leidt tot een hoop rompslomp en extra kosten voor alle partijen. We hebben daarom gemeend om onze voorwaarden bij te stellen en daarbij met klem te verzoeken om goed de bestelling te controleren alvorens deze naar ons toe gezonden wordt. Zie hiervoor artikel 7.4 van de algemene leveringsvoorwaarden.
quote4

Geïnteresseerd in Alles-in-1?
Volg ons op:

facebook pinterest instagram linkedin